Yunus Emre Devlet Hastanesinde 3 yılda yüzlerce tüp bebek tedavisi uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, hastanelerindeki Tüp Bebek Merkezinin 3 yılı geride bıraktığını bildirdi.Karagülle, yaptığı yazılı açıklamada, Yunus Emre Devlet Hastanesi Tüp...

08 Şubat 2022 Salı 16:36
Yunus Emre Devlet Hastanesinde 3 yılda yüzlerce tüp bebek tedavisi uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, hastanelerindeki Tüp Bebek Merkezinin 3 yılı geride bıraktığını bildirdi.

Karagülle, yaptığı yazılı açıklamada, Yunus Emre Devlet Hastanesi Tüp Bebek Merkezinin çocuk isteği olan pek çok çifte umut ve çözüm olduğunu belirtti.

Merkezin bine yaklaşan tüp bebek tedavisiyle birçok hayata ve kalbe dokunduğunu vurgulayan Karagülle, şunları ifade etti:

"Tüp Bebek Merkezimiz yüksek gebelik oranı ve başarılı çalışmalarıyla ilimiz için mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Alanlarında uzman doktorlarımız, en son teknolojiyle donatılmış güçlü embriyoloji ve androloji laboratuvarlarımız, güncel tedavi yöntemleri, mükemmel ekip çalışması ve ilk günkü heyecan ile çalışmaya devam etmekteyiz. Halen ilimizden ve il dışından pek çok çifte güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.