Anayasa değişikliği için ziyaret trafiği!

Başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği temasları kapsamındaki ziyaretlerine başlayan AK Parti tarafı, saat 15.30'da CHP'ye, 16.30'da da HDP'ye ziyaret gerçekleştirecek.

02 Kasım 2022 Çarşamba 15:30
Anayasa değişikliği için ziyaret trafiği!

Başörtüsü konusunda anayasa değişikliği yapmaya hazırlanan AK Parti, yoğun görüşme trafiğine başlıyor.

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsüne yasal güvence talebi ve akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın el yükselterek 'anayasa değişikliği' çağrısı yapmasıyla başlayan çalışmalar hız kazandı.

ÖNCE CHP'YE SONRA HDP'YE GİDECEKLER

İktidar partisi temsilcileri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün CHP ve HDP'yi ziyaret edecek. İki isim, önce saat 15.30'da CHP'ye, 16.30'da ise HDP'ye gidecek.

ÖMER ÇELİK DUYURMUŞTU

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün partisinin genel merkezinde milletvekilleriyle yapılan toplantının ardından düzenlediği basın açıklamasında, anayasa değişikliği için partilere ziyaret gerçekleştireceklerini belirtmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.