Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'e sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

04 Ocak 2022 Salı 11:08
Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'e sert sözler

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları: 

Sağlık altyapımız ile bu virüsün kökünü kazıyacağız. Kovid-19'un aşılarına bile ulaşamayan insanların varlığı kahredici bir durumdur. Türkiye, aşıya ihtiyaç duyan ülkelerin yanında durmuştur. 

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E ÇOK SERT SÖZLER

Yanılgı insan içindir ancak silgi kalemden önce bitiyorsa fazlaca yanlış yapılıyordur. CHP'li birileri Kur'an Kursları için 'Orta Çağ Zihniyeti' diyor. Ahmaklığın en ciddi delili aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı beklemektir. Kur'an'da eli olmayanın okunmasına da tahammülü olmazmış. İnanıp inanmamak kendi bileceği iştir. Fakat dinimize laf söyletmeyiz. Bu saygısız ve edepsiz sözden dolayı CHP Genel Başkanı milletimizden özür dilemelidir. CHP yönetiminin siyasi zihniyeti işgal edilmiş ve tedavisi çok zor olacak şekilde de müzminleşmiştir. Din bilmezler, diyanet tanımazlar. Cuma namazını kazaya bırakan bozuk zihniyet bu CHP zihniyetinin ta kendisidir. Allah ülkemizi de milletimizi de bunlardan korusun.

MÜLTECİ KRİZİ

2021 yılında ülke ve dünya gündeminde öne çıkan başlıklardan birisi de Taliban'ın Kabil'i ele geçirmesidir. Yere çakılan ibretlik görüntüleri simgesel bir travma olarak aklımızdadır. Ekonomik sıkıntılar, terör, iç karışıklık olmak üzere yerinden yurdundan kopan insanların küresel dengeleri çok boyutlu etkilediği ortadadır. 

Mülteci ve sığınmacı sorunu 2021 yılında yaygınlaşarak devam etti. Bunun küresel dengeleri çok boyutlu etkilediği malumunuzdur. Hedef 2022'de göç probleminin çözülmesi olmalıdır. Ülkemize sığınmış suçsuz günahsız kişiler üzerinden provokasyon yapmak Türkiye düşmanları tarafından sipariş edilen örtülü bir operasyon şeklidir. Buradan herkesi uyarıyorum, partimizin sembolünü kullanarak sokaklara çıkmaya çalışanların nefesimiz ensesinde olacaktır.

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ

Göçmen akınının yanında küresel cepheleşmeler artış kaydetmiştir. Rusya-Ukrayna gerginliğinin nereye varacağı kısa sürede anlaşılacaktır. Temennimiz anlaşmazlıkların uzlaşma ile düğümlenmesidir. Nükleer savaştan bahsedilmesi bir başka vahim risktir. Soğuk savaş şartlarına adeta geri dönülmüştür.

YUNANİSTAN'A TEPKİ

Yunanistan'ın silahlanma yarışı, Ege'de hukuku çiğnemesi, deniz yetki alanlarımıza musallat olması hazmedilemez bir konudur. PKK'ya, FETÖ'ye kucak açan devlet sabrımızı test etmekten acilen vazgeçmelidir. Zalim emellerinin sonu hezimet olacaktır. Fransa'dan aldıkları savaş uçaklarına fazla güvenmesinler. Kimse bize güç gösterisi yapmasın. Ege ya barış denizi olacaktır ya da Türk milleti bir zafere daha kanı ile canı ile imza atmayı bilecektir. Yunanistan hala vakit varken komşuluk hukukuna dönmelidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.