CHP’de yine kaset skandalı!

CHP Çankaya ilçe seçimi yaklaştı, şimdiye kadar tek aday mevcut ilçe başkanı Sivaslı Fahri Yıldırım... Ancak Yıldırım ‘ın tek aday olarak girmesine kesin bakılıyorken şimdi adaylıktan çekilmesi gündemde!

19 Aralık 2019 Perşembe 16:40
CHP’de yine kaset skandalı!

İddiaya göre;  “Yerel seçim sürecinde farklı bir siyasi partinin seçim bürosunda çalışan Kadın M.K daha sonra CHP Çankaya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yıldırım’ın devreye girmesiyle 2 ay önce Çankaya Birlik Mahallesinde CHP’ye üye oluyor.  İlçe Başkanı Fahri Yıldırım tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlatılıyor. Birlik Mahallesinden üyeliği Esatoğlu Mahallesine taşınarak oradan ilçe başkanının ve kardeşi meclis üyesi  Mustafa Yıldırım tarafından delege seçiliyor. Üstelik M.K bu bölgede oturmuyor..
Yıldırım ‘ın kardeşi olan meclis üyesi Mustafa Yıldırım ‘a ait olduğu iddia edilen uygunsuz video ve fotoğraflar CHP üyelerinin telefonlarına gizli bir yerden tek tek atıldı!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.