Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu ittifak sorusunu cevapladı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ahmet Davutoğlu'na, bu görüşmenin ittifakın ilk adımı olup olmadığı soruldu. İki lider de ittifakın gündeme gelmediğini söyledi.

15 Eylül 2020 Salı 15:49
Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu ittifak sorusunu cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Gelecek Partisi'nin Genel Merkezi'nde yapılan ikili görüşmenin ardından kameralar karşısına geçen siyasi liderler, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Daha önce Gelecek Partisi ile ittifaka yeşil ışık yakan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ziyareti, ittifak zemininin ilk adımı olarak görülüyordu.

"İTTİFAKIN İLK ADIMI MI"
Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu, gazetecilerin "Bu görüşme olası bir ittifakın ilk adımı olabilir mi?" şeklindeki sorusunu yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU: HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ziyaret hayırlı olsun ziyaretiydi. İttifak diye bir konu gündeme gelmedi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.