Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu' na kötü haber!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Meral Akşener mi, Erdoğan karşısında en çok oyu alan Mansur Yavaş mı yoksa Ekrem İmamoğlu mu tartışması sürüyor. Ancak CHp lideri Kemal kılıçdaroğlu'nun aklında bambaşka bir isim olduğu ortaya çıktı.

16 Mart 2021 Salı 11:43
Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu' na kötü haber!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 yıldan fazla bir zaman varken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına Millet İttifakı'nın kimi aday olarak çıkaracağı tartışması da sürüyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aklındaki isim Ankara kulislerine düştü. 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürpriz bir ismi ortak aday olarak önerebileceğini yazdı. Selvi, "Çok erken ama siyaset dışından bir isim konuşulmaya başlandı." değerlendirmesini yaptı. 

Selvi yazısında, "Millet ittifakını belirleyici bir faktör de Cumhurbaşkanı adayları olacak. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş en iddialı üç isim. Abdullah Gül ile Ali Babacan ise şimdilik denklem dışına çıkmış görünüyor. İmamoğlu ve Yavaş’ın bir dönem daha belediye başkanı olarak devam etmesi eğiliminde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir ismi ortak aday olarak önerebileceği konuşuluyor. Çok erken ama siyaset dışından bir isim konuşulmaya başlandı." ifadesini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.