Ağrı'da yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı!

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt yüklü bir tanker kafa kafaya çarpışırken iki araçta da yangın çıktı. Kazada çok sayıda ölü ve yaralını olduğı ifade ediliyor.

07 Kasım 2022 Pazartesi 15:13
Ağrı'da yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı!

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tanker ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda yangın çıktı. Kazada çok sayıda yaralının ve hayatını kaybeden kişilerin olduğu belirtiliyor. Yaralılar ambulansla Tutak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle alev alan otobüsünü itfaiye ekipleri söndürmeye çalışıyor. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

"OTOBÜSTE ÇOK SAYIDA YOLCU VARDI"

Kazaya ilişkin şu bilgileri paylaşıldı: "Yakıt yüklü tankerle yolcu otobüsü çarpışıyor. Yakıt tankeri patlayarak alev alıyor. Yolcu otobüsünde yangın çıkıyor. Başka pancar yüklü kamyonun da kazaya karıştığı ve yandığı belirtiliyor. Otobüste çok sayıda yolcu var ve çok sayıda ölü olduğu bilgisi var ancak net bir şey söyleyemiyoruz. İlk gelen bilgiye göre tanker alev alıp devriliyor, otobüs de kazaya karışıyor."

Son Güncelleme: 07.11.2022 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.