23. Sualtı Bilim ve Teknolojisi Toplantısı, Bursa'da yapıldı

ANKARA (AA) - 23. Sualtı Bilim ve Teknolojisi Toplantısı Bursa'da gerçekleştirildi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu iş birliğiyle gerçekleşecek toplantıda Federasyon...

21 Mart 2022 Pazartesi 10:44
23. Sualtı Bilim ve Teknolojisi Toplantısı, Bursa'da yapıldı

ANKARA (AA) - 23. Sualtı Bilim ve Teknolojisi Toplantısı Bursa'da gerçekleştirildi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu iş birliğiyle gerçekleşecek toplantıda Federasyon Başkanı Oğuz Aydın'ın da bir konuşma yaptı.

Su altı alanındaki yapılacak tüm proje ve çalışmalara destek vereceklerini vurgulayan Aydın, "Su altı tıbbı, su altı arkeolojisi, sportif ve teknik dalış, sualtı görüntüleme sistemlerinde üzerine verimli bir toplantı yaptık. Herkes alanında deneyim ve bilgilerini aktardı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.