56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

- İkinci etap sonunda podyuma çıkan sporcular ödüllerini aldı

12 Nisan 2021 Pazartesi 15:34
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

KONYA (AA) - 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Türk Hava Yolları Konya-Konya 2. etabında dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

Konya'da koşulan etabın ardından Kültür Park'ta düzenlenen ödül töreninde birinci Büyük Britanyalı Mark Cavendish, ikinci Belçikalı Jasper Philipsen ve üçüncü Alman Andre Greipel podyuma çıktı.

Sporculara ödüllerini Konya Valisi Vahdettin Özkan ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı takdim etti.

En iyi sprinterin aldığı yeşil mayoyu ikinci günün sonunda Mark Cavendish giydi. Cavendish yarın genel klasman birincisi olarak turkuaz mayoyu taşıyacağı için yeşil mayo 3. etapta Rally takımından Hollandalı Arved De Kleijn'ın üzerinde olacak.

İkinci etap sonunda en iyi tırmanışçının aldığı kırmızı mayoyu Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyespor'dan Ukraynalı Vitaly Buts, Türkiye güzelliklerini temsil eden beyaz mayoyu ise Astana takımından Artyom Zakharov üzerlerine giymeye hak kazandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.