A Milli Basketbol Takımı, Slovenya kampını tamamladı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda yapacağı maçların hazırlıkları kapsamında Slovenya'da gerçekleştirdiği kampı tamamladı.

28 Ağustos 2018 Salı 17:58
A Milli Basketbol Takımı, Slovenya kampını tamamladı

İSTANBUL (AA) - A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda yapacağı maçların hazırlıkları kapsamında Slovenya'da gerçekleştirdiği kampı tamamladı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 19 Ağustos'ta Kranjska Gora kentinde başlayan kampta ay-yıldızlılar, başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

Hazırlıklarına 30 Ağustos'ta İstanbul'da devam edecek milli takım, 6-8 Eylül'de Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek ve Çekya ile İtalya'nın da katılacağı özel turnuvada mücadele edecek.

Ay-yıldızlı ekip, hazırlıklarını 10-13 Eylül'de Ankara’da düzenlenecek kampla tamamlayacak.

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri İkinci Tur I Grubu'nda mücadele eden milliler, 14 Eylül'de Karadağ ile Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından Ljubljana'ya hareket edecek A Milli Takım, 17 Eylül'de Slovenya ile karşılaşacak.

Muhabir: Ercan Çakar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.