A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor

- Milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu: "Öncelikle ilk hedefimize, Avrupa Altın Ligi'ne odaklandık; sonrasında da Avrupa Şampiyonası hedefimiz var. İki turnuvada da iyi bir derece elde etmek istiyoruz"

11 Mayıs 2021 Salı 20:14
A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor

ANKARA (AA) - A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi hazırlıklarına devam etti.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takım, kamp çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu, "Öncelikle ilk hedefimize, Avrupa Altın Ligi'ne odaklandık; sonrasında da Avrupa Şampiyonası hedefimiz var. İki turnuvada da iyi bir derece elde etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yiğit, kamp çalışmalarıyla ilgili ise şunları kaydetti:

"Kampın ilk haftası geride kaldı, çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Uzun bir lig dönemi geçirdik, pandemi nedeniyle çok sık maçlar oynadık. Burada yaptığımız hazırlıkların Avrupa Altın Ligi'nde bize çok yararı olacağını düşünüyorum. Çok genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Hem gençler hem de biraz daha tecrübeli olan bizler aynı amaç uğrunda hedeflerimize ilerliyoruz. Her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum. İnşallah başarılı olacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.