"Allahu Ekber" Sesleri Beni Rahatsız Ediyor!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Beşiktaş maçının devre arasında yaptığı açıklamalarda, "Tribünlerde Allahu Ekber, Allahu Ekber ne oluyor arkadaşlar? Burada ne oluyor, spor yapılıyor ya" yorumunu yaptı.

03 Şubat 2018 Cumartesi 13:08
"Allahu Ekber" Sesleri Beni Rahatsız Ediyor!

Rıdvan Dilmen, Bursaspor'un sahasında Beşiktaş'ı konuk ettiği maçın devre arasında değerlendirmeler yaptı.
 

Dilmen: Allahu Ekber, Allahu Ekber ne oluyor, burada spor yapılıyor ya 3.resim

'NE MARKA DEĞERİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ?'

"Futbol markanızı konuşamıyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kupa maçlarını çoğu kişi son anda buldu. Eşkıya, Karadeniz Dizisi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın önüne geçiyor resmen. Ne marka değerinden bahsediyorsunuz?"

'BÖYLE BİR ŞEY VAR MI?'

"Çok rahatsız olduğum bir konu var. Tribünlerde Allahu Ekber, Allahu Ekber ne oluyor arkadaşlar? Burada ne oluyor, spor yapılıyor ya. Böyle bir şey var mı ya?"

"Böyle olmaz abi. Bursa'da maç 0-0'ken yabancı madde, geriye düşünce yabancı madde, öne geçince yabancı madde. Bu iş böyle olmaz, böyle gitmez."

Anahtar Kelimeler:
Dilmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.