Ankara Üniversitesi, kuruluşunun 75'inci yıl dönümüne özel futbol maçı düzenledi

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesinin 75. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında özel bir futbol maçı organize edildi.Etkinlik kapsamında ünlüler karması ile Ankara Üniversitesi karması, Gölbaşı 50. Yıl Stadı'nda karşılaştı....

15 Haziran 2021 Salı 12:48
Ankara Üniversitesi, kuruluşunun 75'inci yıl dönümüne özel futbol maçı düzenledi

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesinin 75. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında özel bir futbol maçı organize edildi.

Etkinlik kapsamında ünlüler karması ile Ankara Üniversitesi karması, Gölbaşı 50. Yıl Stadı'nda karşılaştı. Aralarında FIFA kokartlı hakem Hakem Ali Palabıyık ile Mehmet Altıparmak'ında yer aldığı ünlüler karması, Ankara Üniversitesi karmasını 4-1 yendi.

Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Serdar Öztürk ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Çağdaş Yurt da karşılaşmada forma giydi.

Müsabaka sonrasında katılımcılara madalya takdim edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.