Ankara'da düzenlenecek Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası'nın logosu belli oldu

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) ev sahipliğinde Ankara'da düzenlenecek 18. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonasının logosu belli oldu. Federasyondan yapılan açıklamaya göre THF'nin şampiyona için hazırladığı...

27 Ocak 2022 Perşembe 18:27
Ankara'da düzenlenecek Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası'nın logosu belli oldu

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonunun (THF) ev sahipliğinde Ankara'da düzenlenecek 18. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonasının logosu belli oldu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre THF'nin şampiyona için hazırladığı logo, Akdeniz Hentbol Konfederasyonu (MHC) tarafından onaylandı.

Ankara'da 20-27 Şubat 2022 tarihleri arasında organize edilecek turnuvada 2004 ve sonrası doğumlu oyuncular mücadele edecek.

Açıklamada logoya ilişkin *Logonun sembolünde; hentbol müsabakalarında, hareketi ve mücadeleyi temsil eden bir bakış açısını modern ve estetik bir yaklaşım ile birleştirerek tekil bir hentbol imzası oluşturuldu. Logo mavi rengini Akdeniz'in temiz ve berrak sularından, kırmızı rengini ise Türk Bayrağı'ndan alıyor." bilgilerine yer vereldi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.