Ankaragücü-Çaykur Rizespor Maçı Bugün...

Ankaragücü, Süper Lig’in 26. haftasında bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

13 Mart 2020 Cuma 09:38
Ankaragücü-Çaykur Rizespor Maçı Bugün...

Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak müsabakayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. İlk yarıdaki maçı Ç.Rizespor 2-0 kazanmıştı. Son 3 haftadır sahadan yenik ayrılan sarı-lacivertli ekip, 20 puanla 17. sırada. Bir maçı eksik Çaykur Rizespor ise 25 puanla 14. basamakta.

Bugünkü karşılaşma, Ankaragücü açısından mutlak kazanılması gereken bir mücadele anlamına geliyor. Alınacak 3 puan, Başkent ekibinin yarınlara daha umutlu bakmasını sağlayacak.

RAKİBİNE İÇERDE YENİLMEDİ

Ankaragücü, Süper Lig tarihinde Rizespor’u konuk ettiği hiçbir maçı kaybetmedi (7 galibiyet - 5 beraberlik) ve bu karşılaşmaların yarısında gol yemedi.

Ankaragücü ile oynadığı son 4 Süper Lig maçını kaybetmeyen Rizespor (1 galibiyet - 3 beraberlik), rakibine karşı lig tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Süper Lig’de oynadığı son üç maçı da kaybeden Ankaragücü, Mustafa Reşit Akçay göreve geldikten sonra çıktığı ilk üç karşılaşmada yenilgi almamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.