Ankaragücü-Elazığspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Ankaragücü ile Elazığspor galibiyet için kozlarını paylaşacak. Peki, Ankaragücü-Elazığspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

04 Şubat 2018 Pazar 10:18
Ankaragücü-Elazığspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İlk devre fırtınalar estiren ve yakaladığı galibiyet serisiyle liderliğe kadar yükselen Ankaragücü 4 maçtır kazanamıyor. Başkent ekibi Elazıspor karşısında galip gelerek tekrardan çıkışa geçmenin hesaplarını yaparken, ilk 6 hedefi bulunan Elazığspor deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

Ankaragücü-Elazığspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

4 Şubat Pazar 
günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'da başlayacak. beIN Sports Max 1 ekranlarından yayınlanacak karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetecek.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 20. hafta maçında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı için Ankara’ya gitti.

Mehmet Yiğit ile Alpaslan Öztürk’ün kart cezaları nedeniyle yer almadıkları MKE Ankaragücü maçı kadrosuna Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın takdiriyle 20 futbolcu dahil edildi. Sakatlık sürecini atlatan Andreas Tatos’un yanı sıra yeni transferlerin tamamı da 20 kişilik maç kadrosuna alındı.

MKE Ankaragücü kafilesinde, Soner Şahin, Ahmet Sabri Fener, Ahmet Doğan, Kadir Bekmezci, Tom, Adem Alkaşi, Halil İbrahim Pekşen, Lamine Diarra, Ali Fırat Okur, Canberk Dilaver, Orhan Şam, Emre Öztürk, Murat Akça, Muhamed İldiz, Serkan Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, Theodor Elmar Bjarnason, Andreas Tatos, Sezgin Coşkun ve Ioan Hora yer aldı.

Elazığspor’dan 7 imza

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ara transfer döneminde renklerine bağladığı 7 futbolcu için imza töreni yaptı. Elazığspor Kulüp Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni Elazığspor Asbaşkanı Osman Altungök ile 2. Başkan Karahan Çelik’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, yeni transferlerin camiaya hayırlı olmasını dileyerek, “Bu süreçte bizlere destek veren Belediye Başkanımıza, Valimize ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Burada birçok kişinin emeği var. İş adamlarımız Ayhan Polat, Enes Hardalaç, Hasan Celal Kaya ve Burak Dayı’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çok güçlü bir takıma sahip olacağız ve başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmanın ardından Elazığspor’un Göztepe’den renklerine bağladığı sol bek Canberk Dilaver, T.M. Akhisarspor’dan forvet Ioan Hora, A. Konyaspor’dan sağ kanat Halil İbrahim Pekşen, E.Y. Malatyaspor’dan Murat Akça ve golcü Lamine Diarra ile sezon sonuna kadar, Gençlerbirliği’nden stoper Orhan Şam ile Gaziantepspor’dan ön libero Muhammed İldiz’le 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.