Ankaragücü Zor Günler Yaşıyor! 3 İstifa Daha...

Ankaragücü'nde sular durulmuyor... Kulübün 3 yöneticisi, Mehmet Yiğiner'in isteği üzerine istifa etti.

20 Aralık 2018 Perşembe 12:08
Ankaragücü Zor Günler Yaşıyor! 3 İstifa Daha...

Ankaragücü’nde Asbaşkan ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ercan Soydaş, Asbaşkan İdari İşler Sorumlusu Murat Akçabağ ve Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz istifa etti. Üç yönetici de Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'in isteği üzerine istafa etti. 

Viralspor'da yer alan habere göre Tuna Yılmaz, istifa dilekçelerini 11 Aralık Salı günü Yiğiner'e sunduklarını, açıklamanın kulüp tarafından yapılmasını beklediklerini söyledi. 

"DÖNÜŞÜ OLMAZ"

Yılmaz, istifalarının kabul edilip edilmediğini bilmediğini ifade ederek, “Bu saatten sonra bu işin dönüşü de olmaz. Ama herkes bilsin ki bizim Ankaragücü sevdamız kağıt üzerinde değildir.  Kendi adıma konuşmam gerekirse her zaman Ankaragücü’nün emrinde olacağım. Ankaragücü bugün çok zor günlerden geçiyor. Başkanımız Mehmet Yiğiner, geçmişte çok daha zor şartlardan alnının akıyla çıkmıştır. Bugünkü sorunları da aşacak billgi ve birikimlere sahiptir. Taraftar Başkanına güvensin” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ANKARAGÜCÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.