Ankaraspor, Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü

ANKARA (AA) - Ankaraspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.Teknik direktör Mustafa Özer yönetiminde yapılan ilk antrenmanda futbolcuların, ısınma ve koordinasyon...

05 Aralık 2020 Cumartesi 20:00
Ankaraspor, Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü

ANKARA (AA) - Ankaraspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Özer yönetiminde yapılan ilk antrenmanda futbolcuların, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından kuvvet ve çabukluk çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

Günün ikinci antrenmanı ise 5'e 2 top kapma çalışması, kanatlardan orta, şut ve gol organizasyonları ile çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan mavi-beyazlı futbolcular, 16 yaşına giren genç kaleci Bayram Kılıç'ın doğum gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.