Antalyaspor-Konyaspor maçının ardından

- Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: "Mücadeleyi bırakmadık. Elimizden geleni yaptık ancak oyun kontrolü ve top kurma konusunda çok iyi değildik"

18 Ağustos 2023 Cuma 23:50
Antalyaspor-Konyaspor maçının ardından

ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, karşılaşmada ellerinden geleni yaptıklarını ancak oyun kontrolü ve top kurma konusunda iyi olmadıklarını belirtti.

Stanojevic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Son dakikalarda gol yediklerini aktaran Stanojevic, "Mücadeleyi bırakmadık. Elimizden geleni yaptık ancak oyun kontrolü ve top kurma konusunda çok iyi değildik." diye konuştu.

Antalyaspor'un top hakimiyeti konusunda maçta kendilerine göre daha iyi olduğuna dikkati çeken Stanojevic, bu nedenle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.