Arman Talay Spor Ödülleri sahiplerini buldu

- Merhum spor yazarı Talay'ı anmak için düzenlenen ödül töreni TSYD Ankara Şubesi'nde yapıldı

10 Mayıs 2018 Perşembe 14:19
Arman Talay Spor Ödülleri sahiplerini buldu


ANKARA (AA) - Merhum spor yazarı Arman Talay'ı anmak için verilen 2018 Spor Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nde düzenlenen ödül törenine, eski bakanlar, belediye başkanları, spor yazarları, antrenör ve sporcular katıldı.

Törende konuşma yapan Arman Talay'ın tiyatrocu kızı Özlem Ersönmez, babasının adını yaşatmak, hayat görüşü ve düşüncelerini anmak için düzenlenen geleneksel ödül töreninin önemine dikkati çekti.

Ersönmez, "Babamın adının yaşatılıyor olması, bizi çok mutlu ediyor. O bize bir armağandı." diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Rıza Kayaalp, Taha Akgül, Osman Çakmak, Mizgin Ay, Deniz Selin Ünlüdağ, Eylül Kibaroğlu gibi şampiyon milli sporcuların yanı sıra antrenörler, eski TSYD Ankara Şubesi başkanları, federasyon başkanları, amatör spora hizmet verenler, Anadolu Ajansı muhabiri Halil İbrahim Avşar'ın da aralarında bulunduğu gazeteciler, TSYD Ankara Şubesi İdari Direktörü Figen Asiler dahil 58 kişiye plaket verildi.

1938-1998 yıllarında yaşayan Arman Talay, TSYD ve Spor Kulübü Derneği Ankara Şubesi başkanlıkları yaptı. Amatör futbola verdiği önem ve destekle bilinen Talay, farklı gazete ve kanallarda muhabirlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.