Atıcılık: ISSF Plak Atışları Dünya Kupası

ANKARA (AA) - ISSF Plak Atışları Dünya Kupası, bugün yapılan skeet takım yarışlarıyla tamamlandı.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenen organizasyonun son gününde...

17 Mart 2022 Perşembe 15:48
Atıcılık: ISSF Plak Atışları Dünya Kupası

ANKARA (AA) - ISSF Plak Atışları Dünya Kupası, bugün yapılan skeet takım yarışlarıyla tamamlandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenen organizasyonun son gününde skeet erkekler takım müsabakasında, Türkiye'yi temsil eden Mustafa Serhat Şahin, Bilgin Üstündağ ve Ahmet Baran'dan oluşan takım 197 puan atarak sıralamayı 12. bitirdi.

Skeet kadınlar takım müsabakasında yarışan milli sporcular Nur Banu Balkancı, Aylin Sarmat ve Sena Can'dan oluşan takım ise halinde 197 puan atarak sıralama atışlarını 9. sırada tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.