Atiker Konyaspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıkları tamamladı. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet...

25 Ocak 2018 Perşembe 17:48
Atiker Konyaspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıkları tamamladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, futbolcuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Antrenman, açma germe hareketleri ile tamamladı.

Atiker Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşma yarın saat 20.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.