AÜ Rektörü Erdal, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu'nun makamında gerçekleşen...

27 Kasım 2020 Cuma 14:37
AÜ Rektörü Erdal, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nu ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette AÜ Rektörü Erdal'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel de yer aldı.

Ziyaret kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığının, AÜ iş birliğinde hayata geçirdiği çevrimiçi Antrenör Temel Eğitimi Programı ve gerçekleştirilmesi planlanan yeni eğitim programları ele alınırken Erdal, üniversitenin mevcut spor tesislerinin durumu ve yapılması planlanan yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakan Kasapoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.