AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek final kura çekimi 30 Kasım'da yapılacak

ANKARA (AA) - AXA Sigorta Kupa Voley'de erkekler ve kadınlarda çeyrek final kura çekimi, 30 Kasım'da yapılacak. Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek final kura çekimi, 30 Kasım...

19 Kasım 2021 Cuma 12:30
AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek final kura çekimi 30 Kasım'da yapılacak

ANKARA (AA) - AXA Sigorta Kupa Voley'de erkekler ve kadınlarda çeyrek final kura çekimi, 30 Kasım'da yapılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek final kura çekimi, 30 Kasım Salı günü TVF Ankara merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Kadınlarda grup maçları sonucunda gruplardaki sıra ile Türk Hava Yolları, PTT, Galatasaray HDI Sigorta, Eczacıbaşı Dynavit, Kuzeyboru ve Aydın Büyükşehir Belediyespor takımları çeyrek finale yükselmişti.

Erkeklerde ise grup maçları sonucunda gruplardaki sıra ile Galatasaray HDI Sigorta, Allpower Akü Cizre Belediyespor, Arkas Spor, Yeni Kızıltepe Spor, Halkbank ve Spor Toto takımları çeyrek finale yükselmişti.

Kupanın çeyrek final müsabakalarının erkeklerde 22-23-24 Aralık, kadınlarda ise 5-6 veya 12-13 Ocak 2022'de oynatılması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.