Bakan Kasapoğlu'ndan milli haltercilere tebrik:

- "Organizasyonda erkeklerde 604 puanla dünya birincisi olan, kadınlarda ise 515 puan ile dünya ikinciliği elde ederek geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum"

11 Mayıs 2022 Çarşamba 09:31
Bakan Kasapoğlu'ndan milli haltercilere tebrik:

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunanistan'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda 19 madalya kazanan milli haltercileri tebrik etti.

Kasapoğlu, yayımladığı mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Yunanistan'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda 7'si altın, 5'i gümüş ve 7'si bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanan milli sporcularımızı kutluyorum. Organizasyonda erkeklerde 604 puanla dünya birincisi olan, kadınlarda ise 515 puan ile dünya ikinciliği elde ederek geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı'mızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.