Başarılı halterci Kaymakam Cıdıroğlu'nu ziyaret etti

KONYA (AA) - 17 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında üçüncülük elde eden Nuran Yalçın, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu'nu ziyaret etti. Yunaklı başarıyı halterci Kaymakam Cındıroğlu'nu ziyaret ederek, 17 Yaş Altı Avrupa Halter...

09 Ağustos 2018 Perşembe 18:15
Başarılı halterci Kaymakam Cıdıroğlu'nu ziyaret etti

KONYA (AA) - 17 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında üçüncülük elde eden Nuran Yalçın, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu'nu ziyaret etti.

Yunaklı başarıyı halterci Kaymakam Cındıroğlu'nu ziyaret ederek, 17 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonasında elde ettiği başarının mutluluğunu paylaştı.

Cıdıroğlu, başarılı sporcuyu kabulünde yaptığı konuşmada, Nuray'ın 4 yıl önce başladığı spor dalında başarıdan başarıya koştuğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Kısa zamanda bu kadar güzel başarılar elde etmek herkese nasip olmaz. Evladımız, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmadığının ispatıdır. Halterde bu başarısını uzun vadede çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminim. Evladımızın şahsında başta antrenörleri olmak üzere emeği geçen tüm herkesi de tebrik ediyorum. Biz Nuran gibi yavrularımızın yanındayız, amacımız spora olan ilginin daha da artması. Bu anlamda, hem eğitim alanında hem de spor alanında ki desteklerimize devam ederek, hem ilçemizin hem ilimizin hem de ülkemizin adını duyuran gençlerimize desteğimiz devam edecek."

Nuran Yalçın ise başarılarındaki katkıları dolayısıyla başta aile yakınları olmak üzere, antrenörü Sadık Kızılkuyu ve Murat Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Kekeç ve kendisine maddi manevi desteğini hiç esirgemediğini belirttiği Kaymakam Cıdıroğlu’na teşekkürlerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.