Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

- Olympiakos: 73 - Melikgazi Kayseri Basketbol: 95

01 Kasım 2023 Çarşamba 21:48
Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

ANKARA (AA) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın 4. haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımını 95-73 yendi.

Pire kentindeki Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu 22-13 geride tamamlayan Melikgazi Kayseri Basketbol, ikinci periyotta hücumda etkinliğini artırarak soyunma odasına 45-38 önde gitti.

Üçüncü periyodun başında farkı çift haneye (40-50) çıkaran Melikgazi Kayseri Basketbol, çeyreği 68-56 üstün tamamladı.

Son periyotta farkı daha da açan ve karşılaşmayı 95-73 kazanan Melikgazi Kayseri Basketbol, F Grubu'nda 2. galibiyetini elde etti. Galibiyette Aaryn Ellenberg-Wiley 30, Claudia Cuic ise 23 sayıyla önemli pay sahibi oldu.

Sahasında kaybeden Olympiakos ise grupta 2. mağlubiyetini yaşadı.

Melikgazi Kayseri Basketbol, gruptaki 5. maçında 22 Kasım Çarşamba günü Slovakya temsilcisi MBK Ruzomberok'u konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.