Basketbolda 16 Yaş Altı Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda finalistler belirlendi

İZMİR (AA) - İzmir'de düzenlenen 16 Yaş Altı Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası finalinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile Çankaya Üniversitesi karşılaşacak.Gaziemir Spor Salonu'ndaki yarı final mücadelelerinde Bellona Kayseri'yi...

14 Mayıs 2022 Cumartesi 19:44
Basketbolda 16 Yaş Altı Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda finalistler belirlendi

İZMİR (AA) - İzmir'de düzenlenen 16 Yaş Altı Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası finalinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile Çankaya Üniversitesi karşılaşacak.

Gaziemir Spor Salonu'ndaki yarı final mücadelelerinde Bellona Kayseri'yi 71-53 mağlup eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile normal süresi 54-54 eşitlikle biten karşılaşmada Nesibe Aydın'ı 65-58 yenen Çankaya Üniversitesi, finale yükseldi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile Çankaya Üniversitesi, yarın saat 16.00'da şampiyonluk için mücadele edecek.

Yarınki final mücadelesinden önce üçüncülük için Bellona Kayseri-Nesibe Aydın, beşincilik için Kutup Yıldızı-BOTAŞ, yedincilik için ise Merkezefendi Belediyesi-Fenerbahçe maçları oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.