Basketbolda maçın ardından

- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Kaybettiğimiz için üzgünüm ancak son üç maçta gösterdiğimiz performanstan daha iyiydik" - Banvit Başantrenörü Filipovski: "Deplasmanda iyi bir sonuç aldık"

03 Şubat 2018 Cumartesi 19:40
Basketbolda maçın ardından


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında konuk ettiği Banvit'e 81-80 yenilen Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Berrocal, "Kaybettiğimiz için üzgünüm ancak son üç maçta gösterdiğimiz performanstan daha iyiydik." dedi.

Ligin 18. haftasında İstanbul'da Anadolu Efes'le önemli bir maça çıkacaklarını belirten Berrocal, "Önümüzdeki karşılaşmalarda elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.


- Banvit cephesi


Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Eskişehir Basket'in çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Filipovski, "Deplasmanda iyi bir sonuç aldık. Önemli bir galibiyet elde ettik. Eskişehir takımının iki eksiğinin olmasına rağmen iyi mücadele verdiğini gördük. Galibiyetten dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.