Basketbolda maçın ardından

- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: - "Yeniden kazanma karakterini ortaya koyduğumuz için takımımla gurur duyuyorum" - Darüşşafaka Başantrenörü Blatt: - "Johnson'ın durumundan endişeliyim. Maçın kazanıp, kazanmamak önemli değil, sakatlık daha önemli"

01 Nisan 2018 Pazar 23:34
Basketbolda maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında 89-82 kazandıkları Darüşşafaka maçına ilişkin, "Yeniden kazanma karakterini ortaya koyduğumuz için takımımla gurur duyuyorum." dedi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyetten dolayı takımıyla gurur duyduğunu kaydetti.

Uzun bir ardan sonra kazandıklarını ifade eden Berrocal, "9 maç üst üste kaybetmiştik. Çeşitli problemler nedeniyle bu mağlubiyetleri yaşadık. Yeniden kazanmak kolay değildi. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Kazanınca mutlu oluyorsunuz ancak her zaman takımımla gurur duydum. Ufak farklarla kaybettiğimiz oyunlar vardı. Yeniden kazanma karakterini ortaya koyduğumuz için takımımla gurur duyuyorum." diye konuştu.


- Blatt'tan tebrik


Darüşşafaka Başantrenörü David Blatt, Eskişehir Basket'i galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Ev sahibi takımın harika bir ikinci yarı oynadığını anlatan Blatt, "Maçtan ziyade Jajuan Johnson'ın durumundan dolayı endişeliyim. Maçın kazanıp, kazanmamak önemli değil, sakatlık daha önemli." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.