Basketbolda maçın ardından

- Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas: "Son bölümde şanssızlıktan dolayı mağlup olduk" - Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Karşılaşmayı taktik değil karakter kazandı"

28 Ekim 2017 Cumartesi 23:59
Basketbolda maçın ardından


GAZİANTEP (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Eskişehir Basket'e 119-118 mağlup olan Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, rakipleri karşısında kazanmayı hak ettiklerini ancak şanssız olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Dedas, Eskişehir Basket karşılaşmasının normal süresinde galip gelen tarafın kendileri olması gerektiğini fakat uzatmalara giden maçta yenildikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Rakiplerini tebrik eden Dedas, "Kazanmayı hak ettik. Maçın normal süresinde bir faul var. Tartışmalı olduğunu ve normal sürede kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Son bölümde şanssızlıktan dolayı mağlup olduk." diye konuştu.

Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal ise seyir zevki yüksek bir maçı geride bıraktıklarını anlatarak, "Her iki antrenör için de zorlu bir maç oldu. İkinci yarıda güzel bir oyun sergiledik. Karşılaşmayı taktik değil karakter kazandı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.