Bellona Kayseri Basketbol'un yeni transferi Glory Johnson sağlık kontrolünden geçirildi

KAYSERİ (AA) - Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'un yeni transferi ABD doğumlu Karadağlı milli oyuncu Glory Johnson, sağlık kontrolünden geçirildi.Son olarak Macaristan ligi ekiplerinden...

12 Şubat 2021 Cuma 12:52
Bellona Kayseri Basketbol'un yeni transferi Glory Johnson sağlık kontrolünden geçirildi

KAYSERİ (AA) - Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'un yeni transferi ABD doğumlu Karadağlı milli oyuncu Glory Johnson, sağlık kontrolünden geçirildi.

Son olarak Macaristan ligi ekiplerinden Sopron Basket forması giyen 30 yaşındaki basketbolcu özel bir hastanede sağlık kontrollerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına açıklama yapan Johnson, yeni bir takıma ve şehre geldiği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Johnson, "Ligde ve FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele eden bir takıma geldim. Sahada her zaman savaşan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.