Beşiktaş HDI Sigorta'nın 2 sporcusu gıdadan zehirlendi

- 15. Erciyes Kupası Kadınlar Basketbol Turnuvası'nda mücadele eden takımın, bugünkü maça çıkmayacağı bildirildi

29 Eylül 2021 Çarşamba 12:22
Beşiktaş HDI Sigorta'nın 2 sporcusu gıdadan zehirlendi

KAYSERİ (AA) - Bellona Kayseri Basketbol'un ev sahipliğinde Kayseri'de düzenlenen turnuvanın takımlarından Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı'nda 2 oyuncu gıda zehirlenmesi geçirdi.

15. Erciyes Kupası Organizasyon Komitesi'nden yapılan açıklamada, Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı'nın 2 oyuncusunun gıda zehirlenmesi yaşadığı belirtildi.

Açıklamada, "Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı oyuncularının yaşadığı gıda zehirlenmesi sorunundan dolayı bugün saat 16.00'da oynanacak BOTAŞ maçına çıkamayacaklarını öğrenmiş bulunuyoruz. Kendilerine acil şifa diliyoruz. Turnuvamız saat 18.15'te oynanacak Bellona Kayseri Basketbol - ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor maçı ile devam edecek. 30 Eylül programı ile ilgili açıklama daha sonra yapılacak." ifadeleri aktarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.