BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nun dış cephe aydınlatması tamamlandı

29 Ekim 2023 Pazar 13:54
BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nun dış cephe aydınlatması tamamlandı

SİVAS (AA) - Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un maçlarını oynadığını BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nun dış cephesine ışıklandırma yapıldı.

Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Futbol A takımına ev sahipliği yapan BG Grup 4 Eylül Stadyumu'na ülkede ilk kez, Avrupa'da ise sayılı stadyumda bulunan gece aydınlatma projesi, stadyum isim sponsoru BG Grup tarafından gerçekleştirildi.

Stadyumun gece aydınlatması büyük oranda tamamlanırken, 400 ayrı koreografiden oluşacak aydınlatma şehre görsel bir şölen sunacak.

Açıklamada, "Projeyi şehrimize ve kulübümüze hediye eden Asbaşkanımız BG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özçoban ile projede emeği geçen BG Grup çalışanlarına teşekkür ederiz." ifadesine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
AydınlatmaSivassporStadyum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.