Dağcılar, Friglerin izinden 95 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir ve Konya'dan bir grup dağcı, "Gizemli Uygarlık Friglerin izinde" adlı yürüyüş etkinliği yaptı.Dağcı Mesut Akgün liderliğinde Eskişehir ve Konyalı dağcıların oluşturduğu ekip, Frig yürüyüş...

07 Haziran 2022 Salı 09:03
Dağcılar, Friglerin izinden 95 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir ve Konya'dan bir grup dağcı, "Gizemli Uygarlık Friglerin izinde" adlı yürüyüş etkinliği yaptı.

Dağcı Mesut Akgün liderliğinde Eskişehir ve Konyalı dağcıların oluşturduğu ekip, Frig yürüyüş yolunun Afyonkarahisar ve Eskişehir illerini kapsayan bölümünde planladıkları rota başlangıcı olan Afyonkarahisar-Ayazini Avdalaz Kalesi'nden başladı.

Ekibin, 3 gün süren tarihi ve doğa güzelliklerini arasındaki toplam 95 kilometrelik yürüyüşü Eskişehir'deki Ariastis anıtı, Gerdekkaya kaya mezarları ve Doğanlı kaleye ulaşılmasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirYürüyüşFrig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.