Demir Grup Sivasspor, Galatasaray maçına hazır

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Galatasaray ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde...

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:55
Demir Grup Sivasspor, Galatasaray maçına hazır


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Galatasaray ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, iki grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale taktik maçla sona erdi.

Kırmızı-beyazlı ekip, idmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Antrenmanı, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler Erdal Sarılar, Uğur Akkuş ve Faruk Taşseten de takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.