Dünya Kupası'na veda eden ilk ülke belli oldu!

2022 Dünya Kupası'nda A ve B Grubu'nda ikinci karşılaşmalar oynanırken A Grubu'nda mücadele eden ev sahibi Katar, turnuvaya veda eden ilk ülke oldu. Hollanda ve İngiltere de favori gösterildikleri maçlarda sahadan galibiyet alamadan ayrıldı.

26 Kasım 2022 Cumartesi 11:39
Dünya Kupası'na veda eden ilk ülke belli oldu!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda sürpriz sonuçlar yaşanmaya devam ediyor. A ve B Grubu'nda ikinci maçlar tamamlandı.

KATAR VEDA ETTİ

A Grubu'nda Senegal'e 3-1'lik skorla kaybeden Katar, turnuvaya veda etti. Gruptaki diğer maçta Hollanda ile Ekvador 1-1 berabere kaldı. Ekvador'un golünü Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia kaydetti.

B GRUBU'NDA SÜRPRİZLERB Grubu'nda ise İngiltere ile ABD golsüz berabere kaldı. Grubun diğer maçında ise İran, Galler'i 2-0 mağlup etti. İngiltere ilk maçta İran'ı 6-2'lik skorla mağlup etmişti.İşte günün skorları:

Hollanda 1-1 Ekvador (A Grubu)

Katar 1-3 Senegal (A Grubu)

Galler 0-2 İran (B Grubu)

İngiltere 0-0 ABD (B Grubu)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.