Erciyes 2021 Yol Bisikleti Yarışları'nın Grand Prix Develi etabı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen Erciyes 2021 Yol Bisikleti Yarışları'nda Grand Prix Develi etabı tamamlandı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ORAN Kalkınma Ajansı, Velo Erciyes ve Erciyes AŞ iş birliğinde düzenlenen yarışların...

18 Temmuz 2021 Pazar 23:42
Erciyes 2021 Yol Bisikleti Yarışları'nın Grand Prix Develi etabı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de gerçekleştirilen Erciyes 2021 Yol Bisikleti Yarışları'nda Grand Prix Develi etabı tamamlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ORAN Kalkınma Ajansı, Velo Erciyes ve Erciyes AŞ iş birliğinde düzenlenen yarışların Grand Prix Develi etabında kadın sporcular Yahyalı ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan start aldı.

Develi Kavşağı, Yeşilhisar, Çayırözü, Soysallı ve Develi Çevre Yolu'nu geçip Erciyes AŞ önünde sona eren parkurda kadınlar, 104 kilometre pedal çevirdi. Erkek sporcular ise 130 kilometrelik parkurda yarıştı.

Kadınlarda Rusya'dan Tatiana Antoshina birinci, Rusya'dan Margarita Syradoeva ikinci, Ukrayna'dan Maryna Varenyk ise üçüncü oldu.

Erkeklerde ise birinciliği Ukrayna'dan Mykhaylo Kononenko elde ederken Hollanda'dan Jeroen Meijers ikinci, Malezya'dan Metkel Eyob üçüncü sırayı aldı.

Türkiye'den de bisikletçilerin yer aldığı yarışlara, ABD, Rusya, Hollanda, Belçika, Ukrayna, Belarus, Panama, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Malezya, Fas, Kuveyt, İran, Irak ve Güney Afrika'dan 250 sporcu katılıyor.

Yarışlara 24 Temmuz'da koşulacak Vole Erciyes Junior Race etabıyla devam edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.