Eski kulüp başkanından Kayserispor'a destek çağrısı

KAYSERİ (AA) - Eski Kayserispor başkanlarından Mete Eke, kulüp yönetimine ve takıma destek çağrısında bulundu.Eke, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Haziran Pazartesi günü ligin sezonunun ilk maçını oynayacak olan Kayserispor'a yeni...

08 Ağustos 2018 Çarşamba 12:58
Eski kulüp başkanından Kayserispor'a destek çağrısı

KAYSERİ (AA) - Eski Kayserispor başkanlarından Mete Eke, kulüp yönetimine ve takıma destek çağrısında bulundu.

Eke, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Haziran Pazartesi günü ligin sezonunun ilk maçını oynayacak olan Kayserispor'a yeni sezonda başarılar diledi.

Kayserispor'un kentin önemli bir değeri olduğunu ve ilk maçtan itibaren takıma destek olunması gerektiğini belirten Eke, "Başkanlık da dahil olmak üzere Kayserispor'un her kademesinde görev yapmış olmaktan her dönemde iftihar etmiş, gurur duymuşumdur. Benim dün de, bugün de, yarın da çok iyi bir Kayserisporlu olarak kulübümün yanında yer almak her zamanki gibi olmazsa olmazlarım arasındadır. Hepimizin kulübü, Kayseri'nin futboldaki biricik değeri Kayserispor'a 2018-2019 sezonunda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Eke, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Mevcut yönetim yine iyi bir kadro oluşturdu. Verdikleri emeklerin karşılığını bulmasını temenni ederek kendilerine desteğimin tam olduğunu söylemek istiyorum.Tüm taraftarları, pazartesi günü oynanacak olan Antalyaspor maçına davet ediyorum. Kayseri'nin en önemli değerlerinden biri olan Kayserispor hepimizindir. Bu şehirde yaşayan herkesin öncelikli görevi bu takıma sahip çıkmak, desteklemektir. Yeni sezonda sarı-kırmızılı temsilcimizin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır. Bu bağlamda, ligin ilk maçında tribünlerin dolması en büyük arzumdur.''

Anahtar Kelimeler:
KayserisporMete Eke
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.