Eskişehir Basket'in gözü üst sıralarda

- Genel menajer Yannier: "Şimdiki hedefimiz ligi 7. sırada bitirmek" - Basın sözcüsü Tuna: "Bu takıma şehir olarak sahip çıkmamız gerekiyor"

08 Mayıs 2018 Salı 18:46
Eskişehir Basket'in gözü üst sıralarda

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Eskişehir Basket'in genel menajeri Derya Yannier, "Şimdiki hedefimiz ligi 7. sırada bitirmek." dedi.

Yannier, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı takımın geçen hafta Muratbey Uşak karşısında aldığı galibiyetle play-off hedefine ulaştığını söyledi.

Yannier, iki maçta bir galibiyetin kendilerini yetebileceğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Şimdiki hedefimiz ligi 7. sırada bitirmek. Son iki haftaya bu şekilde girmek bizim için çok büyük bir avantaj. Bunu değerlendirebilmek için herkesin tamamen aynı sayfada olması lazım. Bu ligde ilk senesinde buraları görebilmek, Avrupa kupasını çoktan garantilemek küçümsenecek işler değil. Burada 2 senede çok güzel işler yapıldı. Basketbol kültürü tamamen yeni filizlenmekte olan bir şehrin takımı şu an Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı. Önümüzdeki seneden itibaren buraya Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden takımlar gelecek. Bu değere sahip çıkıldığı takdirde, çok şeyi başarabiliriz."


- Tuna'dan destek çağrısı


Kulübün basın sözcüsü Yavuz Tuna ise Muratbey Uşak karşısında alınan bir farklı galibiyetin ligi 7. sırada bitirmek adına önemli olduğunu vurguladı.

Gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başlayacaklarını anlatan Tuna, "Bu takıma şehir olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon Avrupa'nın güzide kulüplerini burada ağırlamamız söz konusu. Güzel bir atmosfer oluşturmak için taraftara da büyük iş düşüyor." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.