Eskişehir Basket'te hedef play-off

- Takım kaptanı Caner Erdeniz: "Play-off için elimize geçirdiğimiz avantajı sürdürmek istiyoruz"

10 Nisan 2018 Salı 15:35
Eskişehir Basket'te hedef play-off


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'te takım kaptanı Caner Erdeniz, Demir İnşaat Büyükçekmece galibiyetiyle ele geçirdikleri play-off avantajını sürdürmek istediklerini söyledi.

Caner Erdeniz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin son haftalarında tüm takımların daha mücadeleci bir performans ortaya koyduğunu belirterek, play-off hedefleri doğrultusunda düşme hattından kurtulmak isteyen Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

"Play-off için elimize geçirdiğimiz avantajı sürdürmek istiyoruz." ifadesini kullanan 30 yaşındaki basketbolcu, şunları kaydetti:

"Takım olarak başarıya inandık. Süper Lig'deki ilk sezonumuzda play-off oynamak bizim için başarı sayılacak. Eskişehir'in adını ilk 8'de tutmak için mücadele edeceğiz. Şanssız sakatlıklar nedeniyle sıkıntılar yaşadık. Sakat oyuncularımız geri dönüyor. Marshall ve Yunus geri döndü. Rowland dönünce daha da güçlü olacağız. Taraftarımızın gücünü de arkamızda hissetmek istiyoruz."


- Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı


Eskişehir Basket, ligin 25. haftasında 14 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Oyuncular, 1,5 saatlik antrenmanda ısınma hareketleri ve güç çalışmasının ardından tek potada savunma organizasyonları üzerinde durdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.