Eskişehirli atlet kızlar Türkiye birincisi oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Gaziantep'te yapılan Atletizm Geliştirme Kros Finalleri'ne Eskişehir'den katılan 2008-2009 doğumlu kız takımı Türkiye birincisi oldu.Kız takımının birinci olduğu müsabakada, 2008-2009 doğumlular ferdi sıralamada...

26 Mayıs 2021 Çarşamba 15:11
Eskişehirli atlet kızlar Türkiye birincisi oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Gaziantep'te yapılan Atletizm Geliştirme Kros Finalleri'ne Eskişehir'den katılan 2008-2009 doğumlu kız takımı Türkiye birincisi oldu.

Kız takımının birinci olduğu müsabakada, 2008-2009 doğumlular ferdi sıralamada Zeynep Özkara da birincilik kürsüsüne çıktı. 2006-2007 doğumlu kızlar kategorisinde ferdi sıralamada Ayça Fidanoğlu birinciliği kazandı.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Bülent Uzun, Gökhan Tınak ve Muammer Altınok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AtletizmEskişehirKızlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.