Eskişehirspor-Altay maçının ardından

- Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev: - "Altay takımı tecrübesiyle golleri buldu" - Altay Antrenörü Hüseyin Tavur: - "Bu oyuncular Altay'ı Süper Lig'e çıkartacaktır"

06 Şubat 2021 Cumartesi 18:33
Eskişehirspor-Altay maçının ardından

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig 20. hafta mücadelesinde konuk ettiği Altay'a 5-0 yenilen Eskişehirspor'un teknik direktörü Cengiz Seçsev, rakip takımın tecrübesiyle sonuca gittiğini söyledi.

Seçsev, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, siyah-kırmızılı takımın başında ilk kez sahaya çıktığını hatırlattı.

Eskişehirspor'un önde oyun kurmasını amaçladıklarını ifade eden Seçsev, "Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında kötü bir başlangıç yaptık. Daha sonra düzelttik. Gol yedikten sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Altay takımı tecrübesiyle golleri buldu. Önemli olan futbolcularımızın tecrübe kazanmalarıdır. Hedefimiz budur. Altay'ı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.


- Tavur: "Altay büyük bir camia"


Altay Antrenörü Hüseyin Tavur, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Eskişehirspor maçı öncesi son 3 karşılaşmayı kaybettiklerini aktaran Tavur, "Maçtan önce oyuncularla toplantı yaptık. Geçmişe sünger çekip, yeni bir sayfa açmayı hedefledik. Galibiyet alarak yolumuza devam ediyoruz. Altay büyük bir camia. Bu oyuncular Altay'ı Süper Lig'e çıkartacaktır. Eskişehirspor'u mücadelesinden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.