Eskişehirspor-Balıkesirspor maçının ardından

- Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Yasin Söğüt: "Maçı kaybettik ve bunun için üzgünüz" - Aydeniz Et Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek: "Sonuçta kazanmasını bildik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

18 Nisan 2021 Pazar 16:29
Eskişehirspor-Balıkesirspor maçının ardından

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 31. haftasında Aydeniz Et Balıkesirspor'a 3-0 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik sorumlusu Yasin Söğüt, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Söğüt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini vurguladı.

Hücumda etkisiz kaldıklarını anlatan Söğüt, şöyle konuştu:

"Topu ön tarafta tutamadık. Buna rağmen takım halinde iyi savunma yaptık. Pozisyon vermedik. Bir penaltı ve frikikten attıkları golle 2-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarıya iki değişiklikle başladık ve bunlar oyun anlamında sonuç verdi. Hücumda üretmeye başladık. Pozisyonları golle sonuçlandıramadık. İkinci yarıda biraz daha coşkulu ve tempolu oynadık. Maçı kaybettik ve bunun için üzgünüz. Kalan 3 maçımızı da en iyi şekilde geçirmek istiyoruz.


- Yusuf Şimşek: "Kalan 3 maçımızı kazasız belasız oynamaya çalışacağız"


Aydeniz Et Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"İyi de oyun oynadık. İlk yarıda 2-0'lık skoru bulduk. İkinci yarıya konsantrasyon olarak iyi başlayamadık. Pozisyonlar verdik. Sonuçta kazanmasını bildik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah, matematiksel olarak ligde kalmayı garantileriz. Kalan 3 maçımızı da kazasız belasız oynamaya çalışacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.