Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Cem Karaca oldu

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 2. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevine Cem Karaca getirildi.Siyah-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, sportif direktör Murat...

29 Temmuz 2021 Perşembe 18:17
Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Cem Karaca oldu

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 2. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevine Cem Karaca getirildi.

Siyah-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, sportif direktör Murat Daldık ve yönetim kurulu üyeleri ile Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelen Cem Karaca ile yapılan görüşme sonunda 1 yıllığına anlaşma sağlandı.

Teknik direktör Karaca'nın ekibinde yardımcı antrenörlük görevini Erhan Albayrak, kaleci antrenörlük görevini Seyit Dinçdemir, maç performans ve analiz antrenörlüğü görevini İrem Özdemir, atletik performans antrenörlük görevini Evrensel Heper üstlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.