Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçının ardından

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati: "Kırılma anlarını çok erken yaşayınca maçı kaybettik, üzgünüz"

08 Mayıs 2021 Cumartesi 23:21
Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçının ardından

İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 40. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 5-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Özcan Bizati, kırılma anlarını çok erken yaşadıklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bizati, maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti.

Eşleşme sorunu sebebiyle erken gol yediklerini anlatan Bizati, şunları kaydetti:

"İlk golün ardından şanssız bir ikinci gol yedik ve istediğimiz oyun formatının dışına çıkmak zorunda kaldık. Rakibin istediği gibi oynamak zorundaydık, bu da bizi çok zorladı. Kırılma anlarını çok erken yaşayınca maçı kaybettik, üzgünüz. Gençlerbirliği, iyi mücadeleyi hak eden bir takım. İyi mücadele etmeli. O mücadeleyi göstermediğimiz sürece sıkıntı yaşayacağımız gerçekti. Birkaç maçtır o mücadeleyi gösteremiyoruz. Önümüzde 2 maç var. Kendimize yakışır şekilde oynamamız gerekiyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.