Fenerbahçe'de heyecan dorukta! Mesut Özil imza attı

Sarı lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, bugün kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atttı

27 Ocak 2021 Çarşamba 15:59
Fenerbahçe'de heyecan dorukta! Mesut Özil imza attı

Fenerbahçe ve Türk futbolu adına bugün tarihi bir gün. Mesut Özil kendisinden önce aynı formayı terleten dünya yıldızları Roberto Carlos ve Alex de Souza’nın da 23 Ocak 2009’da sözleşmek uzatırken birlikte imza attığı Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde kendisini resmen Fenerbahçe’ye bağlayacak sözleşmeyi imzaladı.

Mesut Özil'in açıklamaları:

"Ne diyeceğimi bilmiyorum, çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İki taraf için de muhteşem bir bağlantı olacak, çok mutluyum."

"Ben Fenerbahçe'ye inanıyorum. Bir Fenerbahçeli olarak da her zaman inandım."

"Beni Fenerbahçeli yapan, aslında benim. Maçları izlerken biri Galatasaraylı, biri Beşiktaşlı oluyordu; ben Fenerbahçeliydim. Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım."

"Pelkas'ı çok beğeniyorum."

"Şampiyonluk yaşayacağımıza tabii ki inanıyorum. Fenerbahçe, her zaman ligi kazanmak için oynuyor. İnşallah da bunu en kısa sürede başaracağız."

"Bir futbolcunun üstünde her zaman baskı vardır. Ben her zaman büyük kulüpler için oynadım, Fenerbahçe'de de üstümde baskı olacağını biliyorum. Fenerbahçe, benim için farklı. Elimden geleni yapacağım. İnşallah her şey güzel olacak."

İşte Ali Koç'un sözleri; 

"Bu iş nasıl oldu, kısaca anlatacağım. Biz bu hikayenin başlangıç tarihini Mesut'un evlilik gününü yani 7 Haziran 2019'u alıyoruz. 20 Haziran 2019'da yaptığımız Win&Win kampanya yayınında bu işin kıvılcımı başladı."

"Bir yaz günü, Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Mesut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda Fenerbahçe'ye kazandıralım' dedi. Ben de 'Kazandıralım da, maddi şartları nasıl karşılayacağız?' dedim."

"Kasım ayında Mesut'un menajeri Erkut'la görüştük. Bu konuşmanın devamında, bu transferin gerçekleşebileceğine inandım. Erkut, Mesut'un bir gün Fenerbahçe'de oynayacağını ve bunu 35-36 yaşında yapmak istemediğini söyledi."

"O dönemlerde bu soru geldiğinde 'Gerçekleşmesi zor ama gerçekleşirse çok güzel olur' demiştim. O günlerde Londra'ya gittik; yöneticiler, ben ve Acun, farklı zamanlarda yola çıktık ki çok belli olmasın diye."

"Arsene Wenger'den o kadar olumlu dönüş aldım ki... Sayın Wenger'i, Erol Bulut hocayla görüştürdüm. O da Mesut hakkındaki sorularını sordu. Faydalı bir görüşme oldu."

"Ben, Selahattin Baki, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, oturduk. Orada bir şey dikkatimi çekti. Mesut, Fenerbahçe'de oynama hayallerinden bahsetti ve bunun için kesinlikle maddi konuları dert etmeyeceğini söyledi."

"Daha düne kadar gerçekleşmesi rüya olarak görünen bir transferi daha Fenerbahçe gerçekleştirdi."

Ali Koç'un ardından söz alan Sportif Emre Belözoğlu'nun açıklamaları;

"Renklerine bağlı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hoş geldin diyorum Mesut'a. Mesut, hepimiz için güzel bir rüyaydı; onun için de çocukluk hayaliydi."

Mesut, insani değerleri, mütevazı duruşu, samimice ülkesine bağlılığıyla bütün gençlere örnek olabilecek biri. Ne mutlu ki bu güzel insan Fenerbahçeli."

YURT DIŞINDAN 13 MEDYA KURULUŞU GELDİ

Mesut Özil'in imza törenini 116 basın kuruluşu takip ediyor. Yurt dışından 13 medya kuruluşu imza törenini yerinde takip ediyor.

Son Güncelleme: 27.01.2021 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.