Fenerbahçe Erol Bulut'la Anlaştı mı?

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerden olan Erol Bulut iddialara cevap verdi. Bulut, yaptığı açıklamada sezon sonunu işaret etti.

23 Haziran 2020 Salı 11:09
Fenerbahçe Erol Bulut'la Anlaştı mı?

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından Erol Bulut, Trabzonspor maçının ardından konuyla ilgili gelen soruyu cevapladı.

Yayıncı kuruluşa konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü, "Fenerbahçe ile ilgili şu anda bir şey söyleyemem. Takımıma odaklanmış durumdayım. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayacağız, ligde de ilk 5'in içerisinde olmak istiyoruz" dedi.

Henüz Aytemiz Alanyaspor ile anlaşamadığını ve görüşmelerin devam ettiğini belirten Erol Bulut, sezon sonunda durumunun netleşeceğini söyledi.

Turuncu lacivertlileri Ziraat Türkiye Kupası'nda finale taşıyan başarılı teknik adam, Ligde de topladığı 44 puanla 6. sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.