Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Sadık Çiftpınar PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Sadık Çiftpınar'ı, PFDK'ya sevk etti.

30 Nisan 2019 Salı 20:39
Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Sadık Çiftpınar PFDK'ye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Sadık Çiftpınar'ı, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Federasyondan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile oynanan maçta Volkan Demirel'in sportmenliğe aykırı hareket ve açıklamaları, Sadık Çiftpınar'ın da talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.

Trabzonspor Kulübü görevlisi Gökhan Kandemir'in de sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle disipline gönderildiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor, MKE Ankaragücü, Atiker Konyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un da çeşitli nedenlerle PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.