Genç milli triatletler, Romanya'da Gençler Kupası'nda mücadele edecek

ANKARA (AA) - 2022 Avrupa Triatlon Gençler Kupası'nda mücadele edecek genç milli sporcular, Romanya'ya gitti.Türkiye Triatlon Federasyonundan yapılan açıklamada, sezon boyunca gerçekleşen testler ve 2022 Eğirdir Türkiye Kupası'nda...

26 Ağustos 2022 Cuma 15:36
Genç milli triatletler, Romanya'da Gençler Kupası'nda mücadele edecek

ANKARA (AA) - 2022 Avrupa Triatlon Gençler Kupası'nda mücadele edecek genç milli sporcular, Romanya'ya gitti.

Türkiye Triatlon Federasyonundan yapılan açıklamada, sezon boyunca gerçekleşen testler ve 2022 Eğirdir Türkiye Kupası'nda gençler kategorisinde yapılan müsabakaların sonuçları baz alınarak 5 sporcu, Romanya'da düzenlenecek organizasyona katılma hakkı elde ettiği belirtildi.

Burak Çağdaş, Emir Aracı, Taha Eren Coşgun, Özlenen İpek Günad ve Selinay Tuğçe Kır'dan oluşan milli takımın, 27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek bireysel ve karışık bayrak yarışlarında mücadele edeceği aktarıldı.

Sporculara milli takım antrenörleri Mehmet Zeki Sarı ve Caner Algün'ün eşlik edeceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.